Parterapi

En dag er ikke levet uden kærlighed....

PARTERAPI

Parterapi kan forbedre og redde parforholdet.

Via parterapien genetableres kontakten mellem jer. I får hjælp til, at blive tilgængelige og respondere på hinanden, og engagere jer i hinanden.

Med os i parforholdet, har vi hver vores livserfaringer, behov, ønsker og drømme. Vores behov og frustrationer kan komme til udtryk på uhensigtsmæssige måder, i ord og handling. Nogen gange er det svært at få to sæt livserfaringer til at passe sammen.

Hvis de kærlige følelser er falmet, bruger I måske flugtveje – i eget selskab, i arbejde, alkohol, mad, utroskab, etc, og kommer dermed endnu længere væk fra hinanden, og den kærlige nærende kontakt.

 

I parterapien får I strategier, til at holde kontakten, når I er allermest sårbare, frustrerende, vrede eller kede af det. 

Jeg guider jer til en følelsesmæssig afstemt kontakt, hvor I kan genskabe trygheden, og komme tættere på, når I føler jer længst væk fra hinanden.

Jeg faciliterer jeres dialoger, og støtter og beskytter jer hver især, så dialogen bliver hensynsfuld.

Jeg inspirerer og forstærker jeres proces, så I også uden for terapirummet kan fastholde en positiv kontakt, og styrke jeres parforhold. 

I kan komme afklarede videre.

 

Parterapiforløbet

En parterapi varer 1-1,5 time. Almindeligvis er et parterapiforløb mindst 8 sessioner, før I føler jer sikre på, at I kan reparere forholdet, ved følelsesmæssig afstand og  konflikt.

Første session er gratis.

Intensiv parterapiforløb – en weekend eller 2 hverdage.

Ved akut krise i parforholdet, eller fordi det passer jer bedst, tilbyder jeg 2×6 timers intensiv parterapi over 2 dage, og 1 opfølgningsdag. Intensiv dig-og-mig parterapi er et weekendforløb, men kan også aftales over 2 hverdage

Fordelen ved det intensive forløb er, at I har ubrudt tid sammen, der kan virkelig ske noget. I kan med guidning, øvelser, og terapi, fordybe forholdet og komme tæt på hinanden.

Intensiv parterapi her i Skørping, Rold skov – eller Grønhøj strand, Løkken.

Jeg er behjælpelig med at finde overnatning, hotel, vandrehjem, eller b&b – i skov eller ved hav – efter hvad der passer jer bedst.